Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Statistikk
Post- og teletilsynet (PT) etablerte i mars 2011 en arbeidsgruppe som skulle bidra til raskere innføring av IPv6. Arbeidet har gitt resultater og Norge er nå bedre forberedt enn andre europeiske land på å innføre IPv6.
Post- og teletilsynet - logo
Post- og teletilsynet (PT) inviterer til PT-forum 5. juni i Lillesand. Samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa, EU-kommisjonens generaldirektør for media og informasjonssamfunnet, Robert Madelin, og Telenorsjef Jon Fredrik Baksaas er blant foredragsholderne, sammen med PT-direktør Torstein Olsen. Antall plasser er begrenset – meld deg på nå!
Mobil i hånd
Post- og teletilsynet (PT) har mottatt informasjon fra Ventelo og LUDO mobil om at selskapene har inngått en avtale som løper frem til 1. mai 2012. Oppfyllelse av avtalen innebærer at LUDOs kunder likevel ikke blir stengt ute fra mobilnettet.
ludo-mobil-logo
Post- og teletilsynet (PT) er gjort kjent med at LUDO mobil ikke lenger har noen avtale om kjøp av tjenester som er nødvendige for å tilby mobiltjenester til sluttbrukere. Ventelo, som har levert slike tjenester til LUDO, har varslet at selskapets leveranser vil opphøre fra 3. februar 2012.
Willy Jensen
H.M. Kongen har utnevnt tidligere direktør i Post- og teletilsynet, Willy Jensen, til Ridder 1. klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden. Jensen er i dag post- og teleråd ved Den norske EU-delegasjonen.
Bildet av Tryvannstårnet.
Samordning av bruken av frekvenser, kognitiv radio og prosedyrer i radioreglementet er noen av temaene når den internasjonale telekomunionens (ITU) radiokonferanse (WRC-12) i Genève åpnet 23. januar. Konferansen varer i fire uker, og Post- og teletilsynet (PT) har spilt en aktiv rolle i forberedelsene.