Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt
 
Bildet av Tryvannstårnet.
Knapt målbar hverdagsstråling

Visste du at en 60 watts lyspære i taket stråler mer enn de fleste trådløse nettverk i norske hjem? Dette framgår i en rapport fra Nkom og Statens strålevern om hverdagsstråling. 

Les mer om temaet her.

Nkom-visittkort
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) gjennomførte høsten 2016 tilsyn hos Telenor, sammen med Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Tema var kraft og reservestrøm til selskapets infrastruktur og systemer. Ingen avvik ble avdekket, men Nkom har kommet med flere anbefalinger for ytterligere å styrke beredskapen.
Nkom-visittkort
29. mai varslet Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) at Telenor kunne bli pålagt å redusere grossistprisene for selskaper som vil leie tilgang til selskapets mobilnett. Telenor har i etterkant oversendt ytterligere detaljert informasjon som forbedrer marginberegningen.
Bilde av et tastatur med fokus på @-tegnet.
I vår ble nettnøytralitet lovfestet i Norge, men dette er bare fortsettelsen på en utvikling som har pågått over flere år. Sikring av nettnøytralitet er viktig for ivaretakelsen av Internett som vår stadig mer dominerende kommunikasjonskanal. Nkom publiserer i dag første utgave av årsrapport for nettnøytralitet i Norge.