Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt
 
Bildet av Tryvannstårnet.
Knapt målbar hverdagsstråling

Visste du at en 60 watts lyspære i taket stråler mer enn de fleste trådløse nettverk i norske hjem? Dette framgår i en rapport fra Nkom og Statens strålevern om hverdagsstråling. 

Les mer om temaet her.

Skalert versjon av Norges Lover
Lov om tillitstjenester ble vedtatt i Stortinget i juni og trådte i kraft 15. juni 2018. Det nye regelverket skal bidra til økt elektronisk samhandling mellom næringsdrivende, innbyggere og offentlige myndigheter på tvers av landegrensene i EØS. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) er tilsynsmyndighet for tillitstjenester.
Ingress Frank Stien
Seksjonssjef Frank Stien i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), er i statsråd utnevnt til nytt medlem av Kontrollutvalget for kommunikasjonskontroll (KK-utvalget). Utvalget består av fire faste medlemmer og et sekretariat med to ansatte.
Radio
Aftenposten har i en artikkel 12. juni 2018 med tittelen "Norge og NATO «i krig» om det norske DAB-nettet", omtalt hvordan frekvensbruken for de norske DAB-nettene kan være i konflikt med NATOs bruk av frekvenser. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) finner grunn til å komme med noen viktige presiseringer til denne saken.