Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nkom i media
Bilde av PTs nettsted, adresselinjen.
Nkom i media
Saker om Nkom i norske medier.
30.03.2017 - Firda
FØRDE: Formannskapet prioriterer Sunde/Mo på 1.-plass og Solheimsdalen på 2.-plass for søknad om breibandmidlar i år. Sunde/Mo blir rangert framfor Solheimsdalen fordi framføring av vatn og avløp til Sunnfjord næringspark på Moskog kan gje
30.03.2017 - Inside Telecom - Login
Tidligere Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas ble onsdag valgt inn i styret i Ericsson, sammen med blant andre NHO-sjef Kristin Skogen Lund. Begge de to tidligere Telenor-direktørene får 990.000 svenske kroner i styrehonorar.
30.03.2017 - Energibransjen
Vi foreslår at det utredes en modell, hvor NVE, elsikkerhet i DSB og NKOM slås sammen til et nytt direktorat. Modellen bør også ha oppmerksomheten åpen for om det er andre tilgrensede områder og myndigheter som kan inngå.
30.03.2017 - Telecom Revy
Toppledere hos mobiloperatørene bør føle sterk uro. Verdiutviklingen er faretruende lav. Det sa Jan Edvard Thygesen fra småcelleselskapet Cloudberry på Telecom World i Dublin.
30.03.2017 - Telecom Revy
Nasjonalt Breibandsråd har utarbeidet en bredbåndsplan innrettet på kommuner som ønsker å realisere bredbåndsprosjekter i sin kommune.
30.03.2017 - Dagbladet
Tilfredsheten i befolkningen må telle mest. Folk her er jevnt over svært fornøyd med den politiinnsatsen vi har. Det fins dem uten traktor og møkkakjeller som tilhører periferien i dette landet.
30.03.2017 - Østlendingen Pluss
Ingrid Bentzen i Slettås spurte klima- og miljøminister Vidar Helgesen om hun som beitebruker kunne få vite hvor ulveflokken befinner seg i beitesesongen. Nå har hun fått skriftlig avslag fra statsråden. Bentzen driver med ammeku i Slettås.
29.03.2017 - Glåmdalen Pluss
EIDSKOG: Aldri har kommunen hatt bedre råd, men de minste krever ikke mye av overskuddet. - Kanskje en vaffel? undrer Johan Henrik Halstvedt (4).
29.03.2017 - NRK
- Det er lureri og fanteri at banken ikke opplyser tydelig om at det koster mer enn vanlig mobiltakst å ringe det femsifrede kundeservice-nummeret, sier DNB-kunde Trond Fjørtoft.
29.03.2017 - NRK
Etter en fersk EU-dom har Nasjonal kommunikasjonsmyndighet bedt telebransjen om å slutte å ta høy pris for femsifrede telefonnumre. Også Forbrukerombudet går til kamp mot de omstridte numrene.