Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt
 
Bildet av Tryvannstårnet.
Knapt målbar hverdagsstråling

Visste du at en 60 watts lyspære i taket stråler mer enn de fleste trådløse nettverk i norske hjem? Dette framgår i en rapport fra Nkom og Statens strålevern om hverdagsstråling. 

Les mer om temaet her.

Kurve
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) publiserer endelige auksjonsregler for 900 MHz-auksjonen. Samtidig åpner Nkom for registrering til auksjonen. Frist for registrering er torsdag 20. april 2017 kl. 12:00. Startdatoen for auksjonen er planlagt til tirsdag 23. mai 2017.
Bildet av Tryvannstårnet.
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) legger til rette for testing av neste generasjons mobilnett (5G) i Norge. 5G vil være plattform for tingenes Internett, selvkjørende biler og intelligente transportsystemer. Nkom ber bransjeaktører ta kontakt dersom de ønsker prøvetillatelser.
Nkom-visittkort
Nå er det klart for å melde seg på til Nkom Agenda, onsdag 7. juni i Lillesand. Elektronisk kommunikasjon i de store samfunnstrendene er overordet tema for årets forum. Gjestetalere er blant andre samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, Civita-leder Kristin Clemet og oberstløytnant Tormod Heier fra Forsvarets høgskole. Antall plasser er begrenset.