Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Teknisk Ekomutstyr Markedskontroll Resultat av markedskontroller

Markedskontroll

Dette er en liste over gjennomførte markedskontroller.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har blitt gjort oppmerksom på administrative og tekniske mangler ved ovennevnte utstyr etter at spanske markedstilsynsmyndigheter har undersøkt og testet utstyret og pålagt omsetningsstans av utstyret i Spania.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative og tekniske mangler ved markedskontroll av DAB-adapteren JP-660, har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene, og sørge for at utstyret som omsettes heretter oppfyller både de administrative og tekniske kravene som følger av gjeldende regelverk for radioutstyr.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket en administrativ mangel ved markedskontroll av robotstøvsugeren iRobot Roomba 966, har Nkom anmodet leverandøren om å rette mangelen.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av sous vide sirkulatoren Gastronoma 16310203 med WiFi-støtte, har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av panelovn Adax Neo H 10 Wifi har Nkom anmodet produsenten om å rette manglene.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av panelovn Mill AV900WIFI har Nkom anmodet produsenten om å rette manglene.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av vaskemaskin Miele WWE7660NDS har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av vaskemaskin LG RC90U2AV2W har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene.
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) startet i mars 2019 markedskontroll av Miele Scout RX2. Bakgrunnen for kontrollen var en felles europeisk markedskontrollkampanje av IoT-utstyr for husholdningsbruk.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket tekniske og administrative mangler ved markedskontroll av styringsenheten ATC-836 har leverandøren stanset omsetning av utstyret.