Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Teknisk Ekomutstyr Markedskontroll Resultat av markedskontroller

Markedskontroll

Dette er en liste over gjennomførte markedskontroller.

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) gjennomførte i oktober 2018 markedskontroll av Mikrotik 5 5GHz RLAN utstyr SXT G-5HPacD. Utstyret ble valgt ut for markedskontroll på grunn av at det forstyrret værradar på Hurum.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av DAB-mottaker i hørselvernet T-tec Style: 78268 har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av DAB-mottaker i hørselvernet POP @Work Model No 100087 har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene.
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket ingen administrative mangler ved markedskontroll av DAB-mottaker i hørselvernet 3M Peltor HRXD7A-01.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av DAB-mottaker i hørselvernet Clas Ohlson art.nr. 40-9984-1 har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av DAB-mottaker i hørselvern Biltema 23-3207 har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket mangler ved markedskontroll av smartklokken GPSforbarn Viksfjord, har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene.
Etter at Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) avdekket administrative mangler ved markedskontroll av DAB-adapteren Pure Highway 400 har Nkom anmodet leverandøren om å rette manglene, og sørge for at utstyr som omsettes heretter oppfyller både de administrative og tekniske kravene som følger av gjeldende regelverk for radioutstyr.