Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Jobb i Nkom Møt våre kolleger
Sist oppdatert

Møt våre kolleger

De fleste som jobber i Nkom er teknologer, jurister og økonomer. Vi samarbeider ofte på tvers av avdelingene og deltar i ulike nasjonale og internasjonale arbeidsgrupper.

Økonomer i konkurranseavdelingen

Marit Mathisen er utdannet siviløkonom og har jobbet i Konkurranseavdelingen siden 2004.

 Marit Marthisen

- Jeg har jobbet mange år i Nkom og trives godt med at det er varierte arbeidsoppgaver og en bransje i stadig utvikling.
- Det som er fint med å være økonom i Nkom er at man jobber i et stort fagmiljø sammen med andre økonomer, jurister og ingeniører. Vi jobber sammen i ulike prosjekter og lærer mye av hverandre.
- I tillegg er det muligheter for å jobbe internasjonalt sammen med andre europeiske kollegaer. Mange av utfordringene i vår sektor kan ikke løses nasjonalt, men er avhengig av samarbeid internasjonalt. Et eksempel på det er det europeiske regelverket for bruk av mobiltjenester når man er på reise i Europa. Det er et regelverk som jeg og mine kollegaer over mange år har vært med på å utforme og deretter å implementere i Norge. Reglene sikrer at vi som sluttbrukere kan bruke mobiltjenester når vi er på reise i Europa på tilnærmet samme måte som hjemme, uten å være bekymret for hva det kan komme til å koste.

Mette Rørvik Festersen er utdannet økonom og har jobbet i Konkurranseavdelingen siden 2015.

Mette Rørvik Festersen

- Jeg jobbet tidligere i finansbransjen, men ønsket nye utfordringer og syntes Nkom virket som en spennende arbeidsplass.
- Jeg kom inn uten særlig kunnskap om ekombransjen, og har hatt noen veldig lærerike år.
- Jeg jobber blant annet med økonomiske modeller som brukes i utformingen og oppfølgingen av reguleringen i mobilmarkedene. Jeg jobber også med prissammenlikningstjenester, som er nyttige verktøy for alle som ønsker å bytte mobilabonnement.
- Jeg trives godt her i Nkom, både med arbeidsoppgaver og kolleger. Her har du store muligheter for faglig utvikling, og det er hele tiden nye og utfordrende oppgaver å jobbe med.»