Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Jobb i Nkom Ledige stillinger

Ledige stillinger

Her vil alle ledige stillinger i Nkom bli annonsert. Under «Nyhetsbrev» øverst på siden kan du abonnere på stillingsannonser fra Nkom, eller andre nyheter du er interessert i.

Stillingsannonse-banner2
Publisert: 21.06.2018. Søknadsfrist: 26.08.2018.
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Norsk Romsenter (NRS) samarbeider for å sikre at de som bruker globale satellitt-navigasjonssystemer, for eksempel luftfarten, får korrekt informasjon om posisjon. Statistisk arbeid, målemetoder og varslingsrutiner når feil oppstår, er viktige tema i dette arbeidet. Vi søker deg som er nysgjerrig på et slikt oppdrag, og som har en teknisk bakgrunn som passer på området.
Stillingsannonse-banner2
Publisert: 06.07.2018. Søknadsfrist: 26.08.2018.
Vi søker en genuint engasjert og dyktig systemutvikler. Du skal sammen med kompetente kolleger jobbe med spennende utviklings- og digitaliseringsprosjekter der du deltar i alle prosjektets faser. Velfungerende, fremtidsrettede og sikre IT-systemer er en forutsetning for at Nkom kan løse sitt samfunnsoppdrag.
Stillingsannonse-banner2
Publisert: 06.07.2018. Søknadsfrist: 26.08.2018.
Nkoms mål er å være beste kilde på våre områder. Vi har tro på at ledere og medarbeidere selv kommuniserer sakene best ut i offentligheten. Nå søker vi deg som kan gjøre oss enda bedre.
Stillingsannonse-banner2
Publisert: 20.07.2018. Søknadsfrist: 02.09.2018.
Frekvensressursar er ein føresetnad for mobilkommunikasjon og all anna trådlaus kommunikasjon det moderne samfunnet er avhengig av for å fungere. I spektrumsavdelinga deltek juristane våre breitt, og særlig innanfor tildelingsprosessar og tilsynsarbeid. No søkjer vi ein ny jurist til spennande arbeid i grenselandet mellom jus, teknologi og økonomi.
Stillingsannonse-banner2
Publisert: 20.07.2018. Søknadsfrist: 02.09.2018.
Frekvensressursar er ein føresetnad for mobilkommunikasjon og all anna trådlaus kommunikasjon det moderne samfunnet er avhengig av for å fungere. Nkom har mellom anna ansvar for å arbeide med tilrettelegging for neste generasjons mobilnett (5G), og no leiter vi etter ein engasjert ingeniør som skal vere med i dette spennande arbeidet.
Stillingsannonse-banner2
Publisert: 07.08.2018. Søknadsfrist: 02.09.2018.
Samfunnet er avhengig av sikre og stabile mobil- og bredbåndstjenester. Nkom har ansvar for å bidra til at enkeltmennesker, næringsliv og offentlig forvaltning kan stole på nett og tjenester, både i hverdagen og under kriser. Nå søker vi deg som skal lede seksjon Tilsyn og beredskap i Sikkerhetsavdelingen.