Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Jobb i Nkom Din neste arbeidsgiver?
Sist oppdatert

Din neste arbeidsgiver?

Velkommen som søker til en av stillingene i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet!

Elisabeth Aarsæther

Vi trenger dyktige og engasjerte medarbeidere, og kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et utviklende og godt arbeidsmiljø.

Her er fem gode grunner til å velge Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) som din neste arbeidsgiver:

 • Spennende
  Nkom er statlig myndighet for post og elektronisk kommunikasjon. Vi er tett på utviklingen innen all moderne kommunikasjon mellom mennesker og organisasjoner.

 • Internasjonalt arbeid
  Nkom deltar aktivt i utformingen av fremtidens kommunikasjon nasjonalt og internasjonalt gjennom etablerte organisasjoner og samarbeidsforumer.

  Av internasjonale forum kan blant mange nevnes FN-organet ITU (International Telecommunication Union), ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), IGF (Internet Governance Forum), CEPT (European Conference of Postal and Telecommunications Administrations), BEREC (Body of European Regulators for Electronic Communications) og ETSI (European Telecommunications Standards Institute).

 • Utviklingsmuligheter
  Nkom er opptatt av å gi dyktige ansatte gode utviklingsmuligheter innenfor de rammene som er tilgjengelige og gjennom kurs og kompetanseprogram.

  Som medarbeider får du tilbakemeldinger og mål for arbeidet ditt, og du kan gi tilbakemeldinger og flagge dine ambisjoner og utviklingsbehov. 
  Den beste utviklingen sikres i det daglige arbeidet sammen med ledere og de andre medarbeiderne.

 • Konkurransedyktige betingelser
  Nkom har konkurransedyktig lønn, øvrige betingelser og ansattgoder, i tillegg til gode pensjons- og personalforsikringsordninger.

 • Godt arbeidsmiljø
  Nkoms medarbeiderundersøkelser viser at jobbtrivselen blant våre ansatte er god og stadig blir bedre.

Hilsen Elisabeth Aarsæther,
direktør