Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nkom i media
Bilde av PTs nettsted, adresselinjen.
Nkom i media
Saker om Nkom i norske medier.
19.10.2017 - Romerikes Blad Pluss
I løpet av én måned har Tina Desirée Karstensen Egeberg (23) fersket fire bussjåfører i å bruke mobilen mens de kjører. Nå har 23-åringen sett seg lei på det hun mener er farlige sjåfører og ansvarsfraskrivelse fra busselskapene.
19.10.2017 - Adresseavisen Pluss
På elgpost forleden kom jeg til å tenke på følgende: Er det kun det som er nært nok som er viktig nok for oss, og resten får bli som det blir? Er det selvtilfredshetens pris? Fire eller seks drept i London under terrorangrep.
19.10.2017 - E24
Regjeringen har kommet med tiltak for å friste utenlandske datasentre til Norge. Selv om forslaget kan gjøre at norske kommuner går glipp av store kunder, mener regjeringen og Statkraft at grepene er helt nødvendige for å få gigantene hit.
19.10.2017 - Dn.no Pluss
I høst har Steinar Haga Kristensen (37) vært blant Oslos synligste kunstnere. Nå...
19.10.2017 - Tidens Krav Pluss
Aslaug Oddny Slatlem fikk med seg at postnumrene ble innført, og var med da datamaskinene kom inn i Posten. Nå har hun blitt hedret for innsatsen gjennom et halvt århundre. Aslaug Oddny Slatlem fra Averøy har jobbet 50 år i Posten.
19.10.2017 - Haugesunds Avis Pluss
Irriterer du deg over dårlig mobildekning i T-forbindelsen? Snart blir det bedre. KARMØY: Telenor skal sette opp en ny basestasjon nord for utløpet av Karmøytunnelen på Fosen.
19.10.2017 - Inside Telecom - Login
Antallet Telia-kunder gikk ned med 30.000 i tredje kvartal. Lyspunktet er at inntekt per kunde øker.
19.10.2017 - Telecom Revy
Vil snu negativ trend i privatmarkedet Til tross for en svak inntektsvekst og forbedret EBITDA. Adm. direktør Arbraham Foss er ikke fornøyd med utviklingen i privatmarkedet der konkurrentene i lavprissegmentet tar kunder fra Telia.
19.10.2017 - Hegnar Online
Roam Like Home har vært en suksees. Abraham Foss, Telia Norge. Foto: Telia Norge. - Det har vært et solid kvartal preget av flere spennende begivenheter. Vi har som flere ventet litt i spenning på kundeeffekten av Roam Like Home.
19.10.2017 - Moss Avis Pluss
Noen av solariene i Moss mangler den obligatoriske alderskontrollen. Men generelt har bransjen blitt flinkere. Det mener Line Angeloff, avdelingsingeniør ved miljørettet helsevern i Mossedistriktet.