Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Bilde av PTs nettsted, adresselinjen.
PT har åpent i romjulen, kl. 10.00 - 15.45, men julaften og nyttårsaften har vi stengt. Ledelsen kan nås på telefonen også når sentralbordet er stengt.
Nettadresse
Post- og teletilsynet (PT) har økt beredskapen i forbindelse med uværet som er varslet på Nordmøre og i Trøndelag 12. desember. PT har kontakt med ekomnetteierne og følger situasjonen i nettene (telefoni og bredbånd) i de områdene som ventes å bli rammet av uværet.
Bilde av mynter og sedler. Norsk valuta.
Auksjonen er nå avsluttet. Totalprisen for frekvensene ble 1 784 702 000 NOK.
Kurve på glassvegg
Post- og teletilsynet (PT) får fra tid til annen henvendelser om forstyrrelser av elektronisk kommunikasjon, som ikke gjelder liv og helse. Slike forstyrrelser kan for eksempel oppleves som skurring på radiosamband, at utstyr ikke virker som det skal eller andre forstyrrelser. Nå presiserer tilsynet praksisen i sakene.
Bildet av Tryvannstårnet.
TeliaSonera, Telenor og Telco Data er vinnere av auksjonen om frekvenser til utbygging av mobilt bredbånd. TeliaSonera har vunnet dekningsblokken i 800-båndet, og forplikter seg dermed til å oppfylle kravet om 98 prosent befolkningsdekning for mobilt bredbånd innen fem år. Dette er resultatene av den store auksjonen som foregår hos Post- og teletilsynet.
PT_Lillesand10
Post- og teletilsynet (PT) har økt beredskapen i forbindelse med uværet som er varslet i Sør-Norge torsdag 5. desember. PT har kontakt med ekomnetteierne og følger situasjonen i nettene (telefoni og bredbånd) i de områdene som er rammet, eller ventes å bli rammet, av uværet.
Mobil i hånd
Når det er strømbrudd, kan det etter hvert også bli vanskelig å bruke mobiltelefonen. Her er noen enkle råd: