Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Tryvann, stående
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Medietilsynet skal tildele frekvenstillatelser og anleggskonsesjoner i den landsdekkende Lokalradioblokka. Nytt tidspunkt for auksjonsstart er 15. mars 2016. Frist for registrering som deltaker i auksjonen er 26. februar 2016 kl. 12.00.
Radio
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Medietilsynet skal tildele frekvenstillatelser og anleggskonsesjoner i den såkalte Lokalradioblokka. Registrering til auksjonen skulle etter den tidligere publiserte planen starte 8. februar 2016. Registreringsperioden forskyves nå i påvente av videre avklaringer av utlysningsgrunnlaget for auksjonen.
Bildet av Tryvannstårnet.
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Medietilsynet sender auksjonsreglene for auksjonen av Lokalradioblokka på offentlig høring. Fristen for innspill er 23. november 2015.
Bildet av Tryvannstårnet.
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Medietilsynet har med bakgrunn i Lokalradiomeldinga (Meld. St. 24 (2014-2015)) startet forberedelsene med tildelingen av frekvenstillatelser og anleggskonsesjoner i den landsdekkende frekvensblokka for digital lokalradio, den såkalte Lokalradioblokka.