Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Elisabeth Aarsæther 460
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) omstrukturer og tydeliggjør kompetanseområdene i myndighetens arbeid. Sikkerhet og teknologi blir løftet frem i den nye strukturen.
Nkom-visittkort 2
Fra 15. november til 15. desember samler Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) inn brukernes tilbakemeldinger på hvor enkelt eller vanskelig det er å få tilgang til informasjon om regelverk, auksjoner, analyser og annet Nkom publiserer. Spørreundersøkelsen gjelder hjemmesiden, og er beregnet på alle målgrupper.
Bilde av PTs nettsted med logo.
Post- og teletilsynet (PT) skifter navn til Nasjonal kommunikasjonsmyndighet. Endringene i tilsynets oppgaver og vektingen av myndighetsutøvelsen er bakgrunnen for navneskiftet.
Bilde av PTs nettsted, adresselinjen.
PT har åpent i romjulen, kl. 10.00 - 15.45, men julaften og nyttårsaften har vi stengt. Ledelsen kan nås på telefonen også når sentralbordet er stengt.
Bilde av PTs nettsted med logo.
Statsbudsjettet for 2014 varsler sterkere satsing på sikkerhet og beredskap, og understreker betydningen av at både myndigheter og næringsliv samarbeider for å styrke samfunnssikkerheten. Post- og teletilsynet får økte midler til tiltak i ekomnettene, slik at de blir mer robuste. Tilskuddsordningen for bredbånd skal forvaltes av PT, og Datalagringsdirektivet skal implementeres. Disse oppgavene er styrende for viktige satsingsområder i PT neste år.
Nettadresse
Post- og teletilsynets hjemmeside er nå tilgjengelig på internettprotokoll versjon 6 (IPv6). PT følger bransjens overgang fra IPv4 tett, og håper også flere myndigheter snart er klare med tjenester på den nye protokollen.