Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Kurve
Nkom inviterer til Frekvensforum i Lillesand 11. september. Tema i år blir frekvensbehov for 5G, komande frekvenstildelingar og stråling frå radiosendarar. Påmeldinga er open.
Nkom-visittkort
Årets Frekvensforum vart gjennomført i Lillesand 20. september. Hovudtema var frekvensar til neste generasjon mobile nettverk (5G), naud- og beredskapskommunikasjon i kommersielle nett og tingas internett (IoT). No er foredraga frå forumet tilgjengelege.
Kurve
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) inviterer til presentasjonar og diskusjonar om frekvensar til neste generasjon mobile nettverk (5G), naud- og beredskapskommunikasjon i kommersielle nett og tingas internett (IoT). Meld deg på i dag!
Kurve
Radio Spectrum Policy Group (RSPG) som er et rådgivende organ til EU-kommisjonen i spørsmål om spektrum, foreslår tre frekvensbånd som pionerbånd for introduksjon av neste generasjons mobile tjenester (5G). RSPG ønsker med dette å legge forholdene til rette for en storskala introduksjon av 5G innen 2020, og dermed sike at tjenester basert på 5G skal skape vekst og komme alle Europas innbyggere til gode.