Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
rspg
Radio Spectrum Policy Group (RSPG) som er et rådgivende organ til EU-kommisjonen i spørsmål om spektrum, arrangerer 5. september et arbeidsseminar i Dublin om fremtidens spektrumsstrategi i Europa. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) deltar aktivt i RSPG for å kunne påvirke utviklingen av spektrumspolitikken i Europa. Nkom vil delta på arbeidsseminaret i Dublin , og bransjen inviteres til å delta i diskusjonen.
Kurve
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) legger frem forslag til auksjonsregler for tildelingen av en rekke frekvensbånd som benyttes til radiolinje for offentlig høring. Frist for høringsinnspill er 31. august 2018.
Kurve
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) publiserer i dag Nkoms frekvenskompass, et veikart for frekvensbånd til mobilkommunikasjon og 5G. Her omtales blant annet Nkoms planer for tildeling av frekvenser identifisert for tidlig introduksjon av 5G. Nå ønsker vi innspill fra bransjen på planene.
Kurve
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har fastsatt overordnet regulering for tildeling av en rekke frekvensbånd som benyttes til radiolinje. Tildelingen vil foregå ved en pengeauksjon som er planlagt høsten 2018.
Radio
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet(Nkom) har mottatt søknad i konsesjonsområdet som omfatter Masfjorden, Osterøy, Lindås, Modalen, Meland, Austreim, Radøy og Fedje kommune for lokalradiovirksomhet i FM-båndet. Frekvensene i sendernettet i lokalradio-området 12-06.0 er avsatt til konsesjonær som kan påta seg forpliktelser som allmenn-konsesjonær. Konsesjonsområde 12-06.0 står i dag uten et lokalradiotilbud.
Nkom-bygget 2016
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) legger i dag frem ny strategi for frekvensforvaltningen. Frekvensstrategien skal bidra til oppfyllelse av ekompolitiske mål og Nkoms overordnede mål. Frist for innspill er 31. januar 2018.