Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Bilde av PTs nettsted med logo.
Mangelfullt utfylte søknader om autorisasjon gir merarbeid for både søkeren og Post- og teletilsynet (PT). Et tiltak for å bedre kvaliteten på søknadene, er aktiv informasjonsvirksomhet overfor de skolene som driver med etterutdanning av elektroinstallatører.
Bilde av et tastatur med fokus på @-tegnet.
Post- og teletilsynet (PT) viser i en ny rapport til at mange internettilbydere har kommet langt i å forberede nettet for IPv6. Likevel gjenstår en del utfordringer før overgangen fra IPv4 er fullført.
PT_0144
Post- og teletilsynet har i enkelte medier blitt tolket til å være kritiske til Ludo Mobils kommende prisøkning på ett av deres abonnement, og ordet ”regelstridig” er brukt i media.
PT_0087
Virkeligheten gjør vondt, dessverre. I denne kronikken skriver direktør Willy Jensen at PT fortsatt kommer til å publisere rapporter som beskriver den faktiske bruken av ekomtjenester, selv om budskapet kan stride mot både bransjens og tilsynets ambisjoner.
Tryvann, stående
Internett har aldri vært gratis, skriver seniorrådgiver Frode Sørensen i Post- og teletilsynet i denne kronikken, hvor han rydder opp i begreper og klargjør innholdet i de norske reglene for nettnøytralitet.
Frimerke
Posten har meldt til Post- og teletilsynet (PT) at dei leverte 83,5 prosent av A-posten ”over natta“ i 2010. Dette er under kravet i konsesjonen, som er 85 prosent. Dei andre konsesjonskrava vart fylte med god margin.
Bilde av PTs nettsted, adresselinjen.
Kan du tenke deg en fremtid hvor du på forhånd må bestille internettabonnement ut fra hva du skal bruke det til? Dette er kanskje ikke så usannsynlig, men det er ikke greit!, skriver seniorrådgiver Frode Sørensen i Post- og teletilsynet i denne kronikken.
Laptop på fang, fra venstre
Post- og teletilsynet (PT) behandlet 2040 innsynsbegjæringer fra politiet i 2010, og det er fem prosent flere enn året før. De aller fleste begjæringene handler om etterforskning der politiet vil sikre elektroniske spor, og det er fremdeles trafikk over mobiltelefon som er klart mest etterspurt.
Bilde av et tastatur med fokus på @-tegnet.
Linge-compagniet.no ble mandag registrert som domenenavn nr 500 000 hos Uninett Norid AS som administrerer det norske toppdomenet .no. I likhet med flertallet av virksomheter i Norge, valgte Linge Holding AS domenenavnet .no som domene.