Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Kurve
NORWRC, forumet der norske aktører og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) møtes for å diskutere agendapunktene for radiokonferansen i 2019, arrangeres i Oslo 7. mars 2018.
Nettverkskabel
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) gjennomførte i 2017 tilsyn hos Broadnet som en del av saken omtalt i media som «Nødnettsaken». Flere alvorlige avvik ble funnet, og Nkom varsler nå et gebyr til Broadnet på 14 millioner kroner.
Nkom-bygget 2016
Onsdag 6. juni 2018 inviterer Nasjonal kommunikasjonsmyndighet til Nkom Agenda i Lillesand. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, CEO i Telenor Sigve Brekke og styreleder i polyteknisk forening Silvija Seres, er blant innlederne.
finnsenderen-ingress
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) lanserer en ny og forbedret versjon av Finnsenderen.no, som nå er tilpasset alle plattformer. Tjenesten har fått nye funksjoner og et mer brukervennlig grensesnitt.
Smartklokker
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har gjennomført markedskontroll av smartklokker for barn. Ingen av de 18 smartklokkene som ble kontrollert tilfredsstilte kravene for å kunne selges i Norge. Resultatene viser at forhandlerne og importørene av smartklokker ikke har vurdert klokkene grundig nok før de ble introdusert på det norske markedet.
Nkom-visittkort 2
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) varsler ny regulering av bredbåndsmarkedene. Reguleringen skal blant annet legge til rette for at Telenors kobbernett kan oppgraderes og at flere leverandører kan tilby vesentlig høyere bredbåndshastigheter til sluttbrukerne enn i dag.
Nkom-visittkort
En helt ny EU-finansiert støtteordning kalt WiFi4EU, lanseres i Norge i 2018. Norske kommuner kan søke midler til å tilby gratis WiFi-soner til innbyggere og besøkende på sentrale områder og offentlige bygninger i kommunen. Ordningen forvaltes av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og første utlysning av midler er foreløpig planlagt fra EU i februar 2018.