Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Statistikk
Post- og teletilsynet inviterer til pressekonferanse med presentasjon av statistikkrapporten «Det norske ekommarkedet 2011». Direktør Torstein Olsen presenterer tall og kommenterer utviklingen i de ulike markedene for elektronisk kommunikasjon, blant andre bredbånd, mobiltelefoni og kringkasting.
Kurve
Medietilsynet og PT kunngjør med dette at auksjonen av anleggskonsesjon med tilhørende frekvensallokeringene 216,160 – 217,696 MHz (kanal 11A) og 223,168 – 224,704 (kanal 12A), den såkalte Riksblokk II, ble avsluttet i dag 26. april 2012 kl. 14.29. To budgivere var kvalifisert for å delta i auksjonen. Norkring AS vant auksjonen med det høyeste budet. Prisen for frekvensressursene og utbyggingsrettigheten ble NOK 4 004 000.
Bilde av kvinne som titter på en mobiltelefon
65 prosent av den yrkesaktive befolkningen er i mer eller mindre grad avhengig av mobiltelefon i jobben sin. 30 prosent av de som behandler e-post på mobilen bruker ikke tilgangsbeskyttelse. Dette viser en undersøkelse Post- og teletilsynet (PT) har gjort i forbindelse med Nasjonal sikkerhetsdag 12. april.
Bilde av direktør Torstein Olsen.
22. juli-terroren og orkanen Dagmars herjinger i romjulen satte samfunnet på prøve. Selv om hendelsene ikke kan sammenliknes, har de likevel noe felles: de viste oss at behovet for å kommunisere når krisen rammer, går foran selv de mest basale behov, skriver PT-direktør Torstein Olsen i denne kronikken.
Nettsurfing med iPad, Npt.no
CDN-tjenester oppfyller ikke vilkårene for å være omfattet av regulering etter dagens ekomlovgivning. Dette konkluderer Post- og teletilsynet i en ny rapport om Content Delivery Networks. Rapporten følger opp ”Internett i endring”, som kom i 2011.
Post- og teletilsynet - logo
Post- og teletilsynet inviterer til Nasjonal sikkerheitsdag 12. april. Dagen vert markert hos tilsynet i Lillesand med eit seminar som tek føre seg sikkerheit frå ulike perspektiv. Både sikkerheit på Internett og sikkerheit under uver vert drøfta. Seminaret er gratis.
Bildet av Tryvannstårnet.
Post- og teletilsynet og Medietilsynet inviterer til deltakelse i auksjonen Riksblokk II. Auksjonen vil bli gjennomført fra 25. til 26. april 2012. Frist for å melde seg som deltaker i auksjonen er 12. april 2012.
Irene Åmot og Einar Lunde
Irene Åmot er ansatt som avdelingsdirektør Marked og Einar Lunde som avdelingsdirektør Nett i Post- og teletilsynet (PT). Åmot kommer fra stilling i PT som seksjonssjef Marked, og Lunde fra Agder Energi.