Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Nettkabel
En dobbel fiberfeil i Telenors nett fører til at kunder hos både Telenor og NetCom ikke har forbindelse. Mobiltelefoni er hardest rammet, men feilen påvirker også fasttelefoni og bredbånd i Hedmark, Oppland, Møtre og Romsdal, Trøndelagsfylkene, Nordland, Troms og Finnmark.
Nettkabel
Den omfattende feilen i Telenors nett er nå i stor grad utbedret eller det er opprettet reserveløsninger. Post- og teletilsynet har kontakt med Telenor og avventer rapportering om hendelsen.
Bilde av PTs nettsted med logo.
Mangelfullt utfylte søknader om autorisasjon gir merarbeid for både søkeren og Post- og teletilsynet (PT). Et tiltak for å bedre kvaliteten på søknadene, er aktiv informasjonsvirksomhet overfor de skolene som driver med etterutdanning av elektroinstallatører.
Bilde av et tastatur med fokus på @-tegnet.
Post- og teletilsynet (PT) viser i en ny rapport til at mange internettilbydere har kommet langt i å forberede nettet for IPv6. Likevel gjenstår en del utfordringer før overgangen fra IPv4 er fullført.
PT_0144
Post- og teletilsynet har i enkelte medier blitt tolket til å være kritiske til Ludo Mobils kommende prisøkning på ett av deres abonnement, og ordet ”regelstridig” er brukt i media.
PT_0087
Virkeligheten gjør vondt, dessverre. I denne kronikken skriver direktør Willy Jensen at PT fortsatt kommer til å publisere rapporter som beskriver den faktiske bruken av ekomtjenester, selv om budskapet kan stride mot både bransjens og tilsynets ambisjoner.
Tryvann, stående
Internett har aldri vært gratis, skriver seniorrådgiver Frode Sørensen i Post- og teletilsynet i denne kronikken, hvor han rydder opp i begreper og klargjør innholdet i de norske reglene for nettnøytralitet.
Frimerke
Posten har meldt til Post- og teletilsynet (PT) at dei leverte 83,5 prosent av A-posten ”over natta“ i 2010. Dette er under kravet i konsesjonen, som er 85 prosent. Dei andre konsesjonskrava vart fylte med god margin.
Bilde av PTs nettsted, adresselinjen.
Kan du tenke deg en fremtid hvor du på forhånd må bestille internettabonnement ut fra hva du skal bruke det til? Dette er kanskje ikke så usannsynlig, men det er ikke greit!, skriver seniorrådgiver Frode Sørensen i Post- og teletilsynet i denne kronikken.