Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Skalert versjon av Norges Lover
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sender på høring forslag til endringer i forskrift om EØS-krav til radioutstyr. Høringsfristen er 01.01.2020. I forskriften er det satt krav til at smarttelefoner skal ha funksjonalitet som minst støtter tilgang til posisjonering gjennom Galileo-systemet, og at disse dataene er tilgjengelige for overføring i forbindelse med nødkommunikasjon.
PC Bilde
Programmet for Nasjonal kommunikasjonsmyndighets (Nkom) nettnøytralitetsforum 2019 er nå klart. Forumet arrangeres i anledning BERECs revisjon av de europeiske retningslinjene for nettnøytralitet, og holdes 17. oktober i Oslo.
Elisabeth Aarsæther - hel kuttet 2
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) inngår nye beredskapsavtaler med fem leverandører av elektroniske kommunikasjonsnett og -tjenester i Norge. Avtalene inneholder tiltak for å sikre nasjonal sikkerhet i kommunikasjonsnettene.
WIFI4EU
Nkom minner kommunene om tidspunktet torsdag 19. september kl 13.00 for søknad om EU-midler til WiFi-utbygging. Det er viktig å trykke på søknadsknappen kl 13.00, for å søke om støtte til utbygging av gratis offentlige WiFi-soner.
Frekvensforum - salen forfra
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) arrangerte Frekvensforum 11. september i Lillesand. Vi har lagt ut presentasjonene fra konferansen her.
Nkom kontor
Programmet for Nasjonal sikkerhetsdag er nå klart. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) inviterer for tiende gang til konferanse i Nkoms hovedkontor i Lillesand.