Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Statistikk
19. mai legger Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) frem rapporten Det norske markedet for elektronisk kommunikasjon 2015. Presentasjonen foregår i Oslo og er åpen for media og for bransjeaktører.
Nkom-visittkort
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) markerer i dag, 3. mai 2016, første del av prosjekt Forsterket ekom sammen med blant andre statssekretær Reynir Jóhannesson og Fylkesmannen i Møre og Romsdal. Markeringen skjer på Finnøya i Sandøy kommune, og er en viktig milepæl for sikrere mobile kommunikasjonstjenester når uværet raser eller uhell inntreffer.
Torstein Olsen_
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen vil torsdag 28. april få presentert en ROS-analyse av ekomsektoren, gjennomført av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom). Direktør Torstein Olsen vil presentere funnene og ambisjonene i en pressekonferanse sammen med ministeren, kl. 9.30 i Oslo.
PT_Lillesand10
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) er til stede under de fleste store idrettsarrangementer der mange nasjoner kommer til Norge med eget radioutstyr. Også under VM i skiskyting i Holmenkollen, 3.-13. mars, vil det bli nødvendig å holde orden på deltakerlandenes behov for å kommunisere. Dette slik at de ikke forstyrrer hverandre, arrangøren eller andre nett og tjenester.
Nkom-visittkort
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) inviterer importører, distributører, forhandlere og andre interesserte til radioseminar på Gardermoen 27. april.
Nkom-bygget 2015 - 2
Påmeldingen til Nkom Agenda har åpnet. Arrangementet skjer onsdag 8. juni i Lillesand, og samler toppledelsen i ekom-Norge til diskusjon og drøfting. Statssekretær Reynir Jóhannesson, CEO i Telenor Sigve Brekke og CEO i TeliaSonera Norge Abraham Foss, er blant innlederne.
Bilde av et tastatur med fokus på @-tegnet.
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) inviterer til nasjonalt Internet Governance Forum (IGF) og debatt om fremtidens Internett. Konferansen finner sted på Litteraturhuset i Oslo 25. november, og er åpen for alle interesserte.
Nkom-visittkort
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) inviterer næringsliv, ekombransje og myndigheter til seminar om telestandardisering 9. desember i Oslo.
Kurve
Årets Frekvensforum vart gjennomført i Lillesand 9. september. Hovudtema var frekvensar til tingas Internett, trådlaust breiband til alle, frekvensauksjonar og korleis mediekvardagen kan sjå ut i 2021. No er foredraga frå forumet tilgjengelege.