Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Utsnitt av forsiden til Nettfart.
Måletjenesten www.nettfart.no, der forbrukerne kan måle kapasiteten på bredbåndet sitt, utvider nå med en ny statstikkfunksjon. I tillegg til å studere egne målinger, kan man nå også se hvordan bredbåndsselskapene leverer andre steder i landet, og til andre som har samme abonnement.
PT_Lillesand16
Sett av dagen til PT-forum 2013, som i år er 4. juni. Da samles ledelsen i ekombransjen og myndighetene igjen i Lillesand, for sammen å diskutere bransjens utvikling og utfordringer. Begrenset antall plasser. Meld interesse for deltakelse til assisterende direktør Elisabeth Aarsæther, esa@npt.no, tlf. 957 00 624
Bilde av direktør Torstein Olsen.
For ett år siden, da det klare vinterlyset viste oss hva uværet Dagmar hadde gjort med Vestlandet, ble det tydelig for alle at avhengigheten av elektronisk kommunikasjon har gått fra å være samfunnskritisk til å bli individkritisk. Det er derfor gode nyheter at tjenester i telebransjen viser klart størst prisfall i 2012. Men det er alltid et men, skriver PT-direktør Torstein Olsen i denne kronikken.
Aarsæther, Hareide og Olsen
Det vart ein fullpakka dag med ei rekke spørsmål og svar mellom Stortingets transport- og kommunikasjonskomité og leiinga i Post- og teletilsynet, da komiteen var på vitjing torsdag 10. januar. Særleg var dei folkevalde opptekne av kva for plikter Posten Norge og dei som eig mobilnett i Norge har, både når det gjeld plikt til å levere tenester og tryggleik for at brukarane får kome til orde når endringar skjer.
Nettadresse
Post- og teletilsynet (PT) har tidligere laget veiledninger for eiere av ekomnett og virksomheter som installerer og vedlikeholder ekomnett. Den siste veiledningen ble laget i 2007. Heretter vil PT utarbeide informasjonsblad som kan finnes på vår hjemmeside under «Teknisk» og «Ekomnett». Informasjonsbladene omhandler emner fra relevant regelverk og standarder.