Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Nkom-bygget 2016
Nkom vedtar nye pristak for terminering av tale som legger opp til årvisse reduksjoner. I dag er prisen maks 6,5 øre per minutt, og fra 1. januar 2020 skal prisen være maks 3,2 øre per minutt. Vedtak gjelder selskapene Com4, Get, ICE, Lycamobile, Phonero, TDC, Telenor og Telia.
Skalert versjon av Norges Lover
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet har sendt vedtak om retting og varsel om overtredelsesgebyr til Broadnet, etter flere alvorlige brudd på ekomloven. Vedtaket kommer etter tilsynet i «Nødnettsaken», der Nkom i september varslet at selskapet må rette en rekke avvik.
Nkom-bygget 2016
I tallene for det norske markedet for elektronisk kommunikasjon første halvår 2017, som Nkom publiserte 25. oktober, kom det frem at antall TV-abonnement synker. Dette er ikke riktig, og Nkom retter nå tallene for denne delen av markedet.
Nettverkskabel
Bredbåndsforum har siden februar 2016 arbeidet med å finne løsninger på problemstillinger som oppstår når kobberaksessnettet skal moderniseres. Kobbergruppen i forumet har vært administrert av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, og flere bredbåndsselskaper har deltatt. Forumet har nå konkludert med at det ikke er grunnlag for en avtalebasert løsning, og Nkom tar saken inn i vår nye reguleringen av bredbåndsmarkedene.
Statistikk
Tallene for første halvår av 2017 viser den største økningen som er registrert i løpet av ett år for fiberbredbånd i privatmarkedet. Det viser ekomstatistikken som Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) la frem i dag.
statistikk
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) inviterer til pressekonferanse om det norske markedet for elektronisk kommunikasjon. Direktør Elisabeth Aarsæther i Nkom presenterer tallene for første halvår 2017, og kommenterer blant annet utviklingen i markedene for mobiltelefoni, bredbånd og TV-tjenester.
Nkom-visittkort
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) utfører for tiden en markedskontrollkampanje av smartklokker/GPS-klokker for barn. Disse klokkene gjør det mulig for foreldrene å ringe til eller sende melding til barnet og for barnet å ringe til forhåndsprogrammerte numre. Klokkene kan også spores slik at foreldrene kan følge med på hvor barnet befinner seg.