Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Bilde av PTs nettsted med logo.
Post- og teletilsynet (PT) har hvert år et kontaktmøte med Norsk Radio Relæ Liga (NRRL). I år var dette møte 8. november i NRRL sine lokaler i Oslo. Et av punktene på agendaen i år var kallesignalserien.
PT_Lillesand10
800-, 900- og 1800 MHz-auksjonen starter mandag 2. desember klokken 9. Her er planen for når Post- og teletilsynet offentliggjør vinnere, resultater og priser etter fordelingen av frekvensressursene som skal brukes til å bygge mer mobilt bredbånd i Norge.
Frode Sørensen 2
I 2013 er nettnøytralitetsdebatten brakt opp på et høyere nivå. Det har ikke gått upåaktet hen at EU-kommisjonen har foreslått en ny forordning om Ett Europeisk Ekommarket. Den politiske prosessen går for fullt for å håndtere forslaget frem mot sin endelige skjebne. Lovfesting av nettnøytraliteten er ett mulig delresultat, skriver PTs seniorrådgiver og nettnøytralitetsekspert i denne kronikken.
PT_Lillesand08
Kommunikasjon via mobiltelefonen dominerer både arbeids- og privatliv i stadig sterkere grad. Fra 2011 til 2013 ble både andelen som daglig bruker e-post og sosiale medier på mobilen, mer enn fordoblet. Også andre kommunikasjonstjenester over mobilen øker kraftig. Dette viser en stor undersøkelse fra Post- og teletilsynet.
Utsnitt av Teleprisers banner.
Telepriser.no er Post- og teletilsynets nettsted for prissammenlikning av telefoni- og bredbåndsabonnemnet. PT vurderer å utvikle en ny versjon av tjenesten, og nå vil vi høre din mening om hva som er viktig når du skal velge abonnement.
Bildet av Tryvannstårnet.
Post- og teletilsynet (PT) har økt beredskapen i forbindelse med uværet Hilde. PT følger situasjonen sammen med andre myndigheter, og særlig når det gjelder situasjonen i ekomnettene (telefoni og bredbånd) i de områdene som er rammet eller ventes å bli rammet av uværet.
Nettkabel
Post- og teletilsynet (PT) har sendt utkast til vedtak i bredbåndsmarkedene til EFTAs overvåkingsorgan (ESA) for konsultasjon. PT mener Telenor fremdeles har sterk markedsstilling i bredbåndsmarkedene og vil pålegge selskapet særskilte forpliktelser. Telenor må gi konkurrenter tilgang til sitt fiberaksessnett, men slik tilgang blir ikke underlagt direkte prisregulering.