Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Elisabeth Aarsæther - hel kuttet 2
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) inngår nye beredskapsavtaler med fem leverandører av elektroniske kommunikasjonsnett og -tjenester i Norge. Avtalene inneholder tiltak for å sikre nasjonal sikkerhet i kommunikasjonsnettene.
WIFI4EU
Nkom minner kommunene om tidspunktet torsdag 19. september kl 13.00 for søknad om EU-midler til WiFi-utbygging. Det er viktig å trykke på søknadsknappen kl 13.00, for å søke om støtte til utbygging av gratis offentlige WiFi-soner.
Frekvensforum - salen forfra
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) arrangerte Frekvensforum 11. september i Lillesand. Vi har lagt ut presentasjonene fra konferansen her.
Nkom kontor
Programmet for Nasjonal sikkerhetsdag er nå klart. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) inviterer for tiende gang til konferanse i Nkoms hovedkontor i Lillesand.
berec
Body of European Regulators for Electronic Communications (BEREC) arrangerer for syvende gang sitt bransjeforum i Brussel hvor aktører og tilsynsmyndigheter møtes for diskusjon omkring aktuelle tema. I år er hovedtema sikkerhet i elektroniske kommunikasjonsnett, med særlig blikk på 5G. Dato for forumet er 16. oktober 2019. Påmeldingen er nå åpen.
Iphone i hånden.
Nkom har tidligere avdekket bruk av fiktive navn og registreringer av telefonnummer. Regjeringen foreslår nå skjerpede krav til registrering av kundeopplysninger for å opprette eller endre telefonabonnement.
EU Kommisjonen
ERGP (European Regulators Group for Postal Services) inviterer alle interesserte til workshop og diskusjon om fremtidens regulering av det internasjonale markedet for postsendinger. Workshop’en finner sted onsdag 18. september i Brüssel.
filedeling_stort
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) inviterer til Nettnøytralitetsforum på Bjørvika Konferansesenter i Oslo torsdag 17. oktober kl. 11:00 - 15:00.