Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Bilde av et tastatur med fokus på @-tegnet.
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) arrangerer Aktørforum esignatur i Oslo 23.november 2016. Hovedtema er Europaparlaments- og Rådsforordning nr. 910/2014 om elektronisk identifikasjon og tillitstjenester for elektroniske transaksjoner i det indre marked (eIDAS).
Nkom-visittkort
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet minner om pressekonferansen med fremleggelse av ekomstatistikken for første halvår 2016 og aktørmøte om Kommisjonens forslag til nytt ekomregelverk. Deltakere som ønsker å være med på aktørmøtet må melde seg på senest i dag.
Nasjonal sikkerhetsdag 2016
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) inviterer til Nasjonal sikkerhetsdag onsdag 12. oktober. Tema spenner fra kritisk infrastruktur og sikkerhetstilstanden i norske nett til digitalt grenseforsvar.
Kurve
Nasjonal kommunikasjonsmyndigheit (Nkom) inviterer til Frekvensforum 7. september, og påmeldinga er open. Det blir presentasjonar og diskusjonar om neste generasjon mobile nettverk (5G), korleis ein kan gje naud- og beredskapsbrukarane mobilt breiband, og vi får vite kva for ein mobiltelefon som gir best dekning.
Kurve
Nkom inviterer til Frekvensforum i Lillesand 7. september. Tema blir mellom anna neste generasjon mobile nettverk og deira behov for frekvensressursar, korleis ein kan dekke naud- og beredskapsbrukaranes behov for mobilt breiband og vi får svaret på kva for ein mobiltelefon som gir best dekning.
NN-agenda
Programmet for Nasjonalt nettnøytralitetsforum 2016 klart, med fyldig dekning av forslaget til felleseuropeiske NN-retningslinjer. Nkom inviterer til NN-forumet på Felix Konferansesenter i Oslo mandag 13. juni kl. 10:00 – 13:00. Siste frist for påmelding er torsdag 9. juni.
Bilde av et tastatur med fokus på @-tegnet.
Nkom inviterer til Nasjonalt nettnøytralitetsforum 2016 på Felix Konferansesenter i Oslo mandag 13. juni kl. 10:00 – 13:00. I år arrangeres NN-forumet i forbindelse med den kommende publiseringen av forslag til europeiske retningslinjer for nettnøytralitet.
Nkom-agenda 2016
Reynir Jóhannesson, Thina Saltvedt, Sigve Brekke og Abraham Foss er gjester når Nasjonal kommunikasjonsmyndighets direktør Torstein Olsen er vert for Nkom Agenda i Lillesand, onsdag 8. juni. Nkom Agenda er nå fullbooket.