Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
rspg
Radio Spectrum Policy Group (RSPG) som er et rådgivende organ til EU-kommisjonen i spørsmål om spektrum, arrangerer 5. september et arbeidsseminar i Dublin om fremtidens spektrumsstrategi i Europa. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) deltar aktivt i RSPG for å kunne påvirke utviklingen av spektrumspolitikken i Europa. Nkom vil delta på arbeidsseminaret i Dublin , og bransjen inviteres til å delta i diskusjonen.
berec
Den 17. oktober arrangerer BEREC for fjerde gang interessentforum i Brussel. Denne viktige begivenheten innen ekomområdet vil i år fokusere på BERECs arbeidsprogram for 2017 og den pågående gjennomgangen av det regulatoriske rammeverket for elektronisk kommunikasjon.
berec
Tirsdag 30. august klokken 14.30 lanseres europeiske retningslinjer for nettnøytralitet, når BEREC holder pressekonferanse i Brussel. Retningslinjene er basert på Forordningen om nettnøytralitet, som ble vedtatt i november 2015.
Nkom-visittkort
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har utarbeidet en veileder som beskriver arbeidet med saker innenfor avtalen om Europeisk Økonomisk Samarbeidsområde (EØS-avtalen).
Bilde av direktør Torstein Olsen.
De nordiske direktørene for reguleringsmyndighetene innen telekommunikasjon (i Norge: Post- og teletilsynet) har besluttet å opprette en felles arbeidsgruppe for å styrke forbrukernes rettigheter. Arbeidsgruppen skal diskutere nye løsninger, og blant annet jobbe for tydeligere og bedre forbrukerinformasjon, nettnøytralitet og dekningskart for mobiltelefoni.
PT_0156
Komande møte i CEPTs Electronic Communications Committee (ECC) finn stad i Cluj i Romania 11.-14. mars. Utkast til agenda er no publisert og Post- og teletilsynet ber om innspel innan 6. mars.