Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter Sikkerhet i 5G nett er tema for BERECs Stakeholder Forum
Sist oppdatert

Sikkerhet i 5G nett er tema for BERECs Stakeholder Forum

Body of European Regulators for Electronic Communications (BEREC) arrangerer for syvende gang sitt bransjeforum i Brussel hvor aktører og tilsynsmyndigheter møtes for diskusjon omkring aktuelle tema. I år er hovedtema sikkerhet i elektroniske kommunikasjonsnett, med særlig blikk på 5G. Dato for forumet er 16. oktober 2019. Påmeldingen er nå åpen.

BEREC består av regulatører fra EUs medlemsland, samt EØS/EFTA-landene og søkerland. Hensikten bak BEREC er å legge til rette for konsistent gjennomføring og anvendelse av EUs regulatoriske rammeverk, være et rådgivende organ for Kommisjonen og en grenseflate mellom ekomtilbydere og Kommisjonen.

BERECs bransjeforum er en arena for åpen dialog med aktørene hvor målsetningen er å dele erfaringer og ideer og bidra engasjement og samarbeid.

BEREC inviterer alle aktører til å delta og bruke muligheten til å diskutere dette viktige temaet. Fristen for registrering er 8. oktober 2019, men antall plasser er begrenset slik at det kan være lurt å melde seg på tidlig.

Mer informasjon om forumet, agenda og lenke til registrering finnes her.