Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter RSPG inviterer til arbeidsseminar i Dublin
Sist oppdatert

RSPG inviterer til arbeidsseminar i Dublin

Radio Spectrum Policy Group (RSPG) som er et rådgivende organ til EU-kommisjonen i spørsmål om spektrum, arrangerer 5. september et arbeidsseminar i Dublin om fremtidens spektrumsstrategi i Europa. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) deltar aktivt i RSPG for å kunne påvirke utviklingen av spektrumspolitikken i Europa. Nkom vil delta på arbeidsseminaret i Dublin , og bransjen inviteres til å delta i diskusjonen.

Som en del av RSPGs arbeidsprogram, skal RSPG se på spektrumsforvaltningen i Europa de kommende 10-20 årene. Dette gjøres for å få et klarere bilde av hvordan man best skal legge til rette for fremtidige spektrumsbehov.  Som en del av dette arbeidsprogrammet arrangeres det et arbeidsseminar på The Westin Hotel i Dublin den 5. september (fra 10.00 til 16.00).

RSPG har definert en rekke punkter som er viktige å få diskutert ifm. arbeidet med en europeisk spektrumstrategi, blant annet harmonisering, markedskreftenes påvirkning, hvordan møte behovene til alle spektrumsbrukere og utstyrsstandarder. To av de viktigste områdene som er identifisert er innovasjon og deling av spektrumsressurser, og alle interessenter inviteres derfor til å diskutere disse spørsmålene. I tillegg ønsker RSPG bistand for å få en dypere forståelse av de definerte områdene, definere utestående problemstillinger og klargjøre om man stiller de rette spørsmålene.

Mer informasjon om arbeidsseminaret finnes i invitasjonen fra RSPG.

Møtelokalet:
The Westin Hotel
College Green
Westmoreland Street
Dublin
D02 HR67

Alt. overnattingssteder i nærheten av møtelokalet:

  • The Gresham, O’Connell Street, Dublin 1
  • Holiday Inn Express Dublin City Centre, O’Connell Street, Dublin 1
  • The Northstar Hotel, Amiens Street, Dublin 1

Om det skulle være behov for bistand ifm. reisen eller hotellanbefalinger, så kan man ta kontakt med Suzanne Power i ComReg (suzanne.power@comreg.ie)