Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter NSM og Nkom sammen om Nasjonal sikkerhetsdag tirsdag 10. oktober
Sist oppdatert

NSM og Nkom sammen om Nasjonal sikkerhetsdag tirsdag 10. oktober

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) inviterer til Nasjonal sikkerhetsdag tirsdag 10. oktober. Tema spenner fra utkontraktering av IT-tjenester via det norske valget til sikkerhetstilstanden i norske nett.

Seminaret finner sted i Nkoms hovedkontor i Lillesand. Målgruppen er ledere med ansvar for sikkerhet og beredskap i bedrifter og offentlig forvaltning, og IT-ledere.

Årets konferanse er den åttende i rekken. Konferansen gir deltakerne oppdatert informasjon som kan være nyttig for alle som har ansvar for sikkerhet – direkte og indirekte – på ledelsesnivå.

I programmet tar vi blant annet tar tempen på sikkerhetstilstanden i sørlandske organisasjoner og bedrifter. Utsetting av IT-tjenester til utlandet, erfaringer fra det norske valget, internasjonale endringer og sikkerhetstilstanden i norske nett er blant flere tema som vil bli belyst.

Tid: tirsdag 10. oktober 2017 fra kl. 09.00 til kl. 15.00.

Seminaret er gratis og inkluderer lunsj. Begrenset antall plasser.

Nasjonal sikkerhetsdag 2017 er fulltegnet. Dersom du ønsker å stå på venteliste hvis det skulle bli ledige plasser, send en e-post til Line Ugland Nyseth, lun@nkom.no