Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter NORWRC arrangeres torsdag 9. mars
Sist oppdatert

NORWRC arrangeres torsdag 9. mars

NORWRC, forumet der norske aktører og Nkom møtes for å diskutere agendapunktene for radiokonferansen i 2019 arrangeres i Oslo 9. mars 2017.

Nkom ønsker velkommen til det første møtet i NORWRC for perioden frem mot ITUs radiokonferanse i 2019 (WRC-19). Dette er et viktig forum i Nkoms forberedelsesarbeid der vi ønsker å møte flest mulig aktører i Norge som er interessert i og/eller har innspill til agendapunktene for WRC-19. Nkom er avhengig av innspill fra bransjen for å kunne representere norske interesser på best mulig måte i det internasjonale forberedelsesarbeidet.

  • Når: Torsdag 9. mars 2017, kl. 09:30-15:00
  • Hvor: Christiania Quartalet Møtesenter, Grev Wedels plass 7, Oslo

Det vil bli servert lunsj.

Vi ber om tilbakemelding innen tirsdag 28. februar.

En viktig del av forberedelsene frem mot WRC-19 fra Nkoms side er dokumentet NOR-DOC. Her samler vi informasjon om de ulike agendapunktene, innspill fra norske aktører og etter hvert offisielle norske standpunkt på de ulike agendapunktene. NOR-DOC finnes i en første versjon, og vil bli oppdatert i perioden frem mot møtet i mars med seneste informasjon fra de ulike gruppene innen CEPT etter hvert som de møtes. Seneste versjon finnes til en hver tid under "Forberedelser til WRC-19".

Nkom ber også om at norske aktører oversender innspill til de ulike agendapunktene fortløpende. Vi foretrekker at disse sendes til norwrc@nkom.no.

Inn-/utmelding fra vår liste over mottakere av WRC informasjon skjer ved å sende en e-post til norwrc@nkom.no.

Ved spørsmål rundt WRC-19 og Nkoms arbeid frem mot konferansen send oss gjerne en e-post på norwrc@nkom.no.