Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter NORWRC arrangeres onsdag 15. mai
Sist oppdatert

NORWRC arrangeres onsdag 15. mai

NORWRC, forumet der norske aktører og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) møtes for å diskutere agendapunktene for radiokonferansen i 2019, arrangeres i Oslo 15. mai 2019.

Nkom ønsker velkommen til det femte møtet i NORWRC for perioden frem mot ITUs radiokonferanse i 2019 (WRC-19). Dette er et viktig forum for Nkom der vi ønsker å møte aktører i Norge som har interesse i WRC-19. Nkom er avhengig av innspill fra bransjen for å kunne representere norske interesser på best mulig måte i det internasjonale forberedelsesarbeidet.

Når: Onsdag 15. mai 2019, kl. 09:30-15:00
Hvor: Ingeniørenes Hus Møtesenter, Kronprinsens gate 17, Oslo

Det vil bli servert lunsj.

Vi ber om tilbakemelding senest fredag 26. april. Lenke til påmelding:
https://response.questback.com/nkom/norwrc-19-5

En viktig del av forberedelsene frem mot WRC-19 fra Nkoms side er dokumentet NOR-DOC. Her samler vi informasjon om de ulike agendapunktene. Dette gjelder både innspill fra norske aktører og offisielle norske standpunkt på de ulike agendapunktene. Seneste versjon av dokumentet finnes til enhver tid her.

Nkom ber også om at norske aktører oversender innspill til de ulike agendapunktene fortløpende. Vi foretrekker at innspill og eventuelle spørsmål til Nkoms arbeid frem mot konferansen sendes til norwrc@nkom.no.

Inn-/utmelding fra vår liste over mottakere av WRC informasjon skjer ved å sende en e-post til norwrc@nkom.no.