Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter Nkom, NSM og NorSIS har inngått avtale om drift av Nettvett.no
Sist oppdatert

Nkom, NSM og NorSIS har inngått avtale om drift av Nettvett.no

For å bidra til å øke samfunnets kunnskap om IKT-sikkerhet, har Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom), Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) og NorSIS inngått en avtale om drift av nettportalen Nettvett.no.

Tone Bakås, Torstein Olsen, Mona Strøm Arnøy

Nestleder Tone Bakås i NorSIS, direktør Torstein Olsen i Nkom og kommunikasjonsdirektør Mona Strøm Arnøy i NSM har signert en toårig samarbeidskontrakt om Nettvett.no. 

Nettvett.no har eksistert siden 2005, men blir videreutviklet og revitalisert gjennom samarbeidet mellom de tre organisasjonene. Nettsiden skal bidra til sikrere bruk av Internett for innbyggere og mindre og mellomstore bedrifter, som er de definerte målgruppene.

Samarbeidet skal bidra til koordinert og bedret informasjon om sikkerhet og sikkerhetskultur for de definerte målgruppene.
- Vi har driftet Nettvett.no i mange år, men ser at vi kan høste store gevinster ved å samarbeide med andre etater som også har IKT-sikkerhet på toppen av sin agenda, sier Torstein Olsen, direktør i Nkom.

NorSIS skal ha redaktøransvaret for www.nettvett.no og vil ha det daglige ansvaret. Nkom og NSM er med på eiersiden og skal aktivt bidra til innholdet og nettsidens utvikling. Avtalen gjelder for en prøveperiode på to år.