Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter Nkom-direktør Torstein Olsen over i ny rolle
Sist oppdatert

Nkom-direktør Torstein Olsen over i ny rolle

Direktør i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, Torstein Olsen, har sagt opp sin stilling og vil fortsette som fagdirektør i Nkom.

Torstein Olsen ble ansatt som direktør i daværende Post- og teletilsynet i 2011. Han kom fra stillingen som leder av avdeling Marked, og har vært i ledende posisjoner i myndigheten i totalt 20 år. Under Olsens ledelse byttet organisasjonen i 2015 navn til Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom).

- Det er en tid for alt, og til høsten blir jeg 62 år. Etter seks år i toppledelse ønsker jeg igjen å bidra i dybden av de store og tunge faglige prosessene i stadig mer krevende markeder, sier Olsen.

Olsen har vært direktør i en periode der samfunnet er blitt helt avhengig av elektronisk kommunikasjon både i fred, krise og krig. Også markedssituasjonen i Norge og mot utlandet har vært og er i sterk endring. Alt dette krever både en uavhengig myndighet og et tett samarbeid med bransjen.

- Direktørstillingen i Nkom er en utrolig interessant og krevende posisjon. Nå ser jeg frem til å bidra videre med min sterke faglige ambisjon, sier han.

Torstein Olsen fortsetter i stillingen som direktør inntil Samferdselsdepartementet har ansatt ny toppleder for Nkom.