Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter Nasjonalt nettnøytralitetsforum 2016
Sist oppdatert

Nasjonalt nettnøytralitetsforum 2016

Nkom inviterer til Nasjonalt nettnøytralitetsforum 2016 på Felix Konferansesenter i Oslo mandag 13. juni kl. 10:00 – 13:00. I år arrangeres NN-forumet i forbindelse med den kommende publiseringen av forslag til europeiske retningslinjer for nettnøytralitet.

Nkoms Nettnøytralitetsforum er etablert som en nasjonal møteplass hvor internettilbydere, innholdsleverandører, bransjeorganisasjoner, forbrukermyndighetene, ekommyndigheten og andre jevnlig møtes for å utveksle erfaringer og synspunkter. Felleseuropeiske regler for nettnøytralitet ble i 2015 vedtatt som Forordning med EØS-relevans, og BEREC ble derved gitt i oppgave å utvikle regulatoriske retningslinjer basert på regelverket. BEREC er i disse dager i ferd med å avslutte dette arbeidet.

BEREC planlegger sende ut forslag til europeiske retningslinjer for nettnøytralitet på offentlig høring mandag 6. juni, med 6-ukers svarfrist for kommentarer. Det norske NN-forumet arrangeres en uke etter at forslaget legges frem, og programmet for forumet vil inneholde presentasjon i retningslinjene samt prosessen rundt høringen. Siden retningslinjene etableres på europeisk nivå, kan norske aktører enten svare gjennom sine europeiske bransjeorganisasjoner eller sende egne høringssvar direkte til BEREC.

Meld deg på Nasjonalt nettnøytralitetsforum 2016