Hopp til innhold
Du er her: Forsiden Aktuelt Nyheter
Antall treff per side: 10 | 25 | 50 | 100
Nkom-visittkort 2
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sender ut høringsforslag om å oppheve ordningen med geografisk binding til telefonnummer. Nkom foreslår i stedet felles nummerserier for nummer som brukes til fasttelefontjeneste.
Nkom-bygget 2016
Nkom arrangerte Nasjonal sikkerhetsdag 10. oktober. Temaet tillit ble belyst fra en rekke forskjellige sikkerhetsperspektiver. Her er presentasjonene fra dagen.
Nettverkskabel
10. oktober ble utkast til reviderte europeiske retningslinjer for nettnøytralitet publisert. Utkastet, som presiserer retningslinjene fra 2016, sendes nå på høring. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) arrangerer i den anledning Nasjonalt nettnøytralitetsforum 17. oktober.
Elisabeth Aarsæther - hel kuttet 2
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) styrkes i arbeidet med å gjøre Norge 5G-klart. Regjeringen foreslår både midler og nye stillinger i neste års budsjett.
Skalert versjon av Norges Lover
Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) sender på høring forslag til endringer i forskrift om EØS-krav til radioutstyr. Høringsfristen er 01.01.2020. I forskriften er det satt krav til at smarttelefoner skal ha funksjonalitet som minst støtter tilgang til posisjonering gjennom Galileo-systemet, og at disse dataene er tilgjengelige for overføring i forbindelse med nødkommunikasjon.
PC Bilde
Programmet for Nasjonal kommunikasjonsmyndighets (Nkom) nettnøytralitetsforum 2019 er nå klart. Forumet arrangeres i anledning BERECs revisjon av de europeiske retningslinjene for nettnøytralitet, og holdes 17. oktober i Oslo.